Манчестър Юнайтед сериозно оредя преди срещата на червените дяволи от 28-ия

...
Манчестър Юнайтед сериозно оредя преди срещата на червените дяволи от 28-ия
Коментари Харесай

Десет играчи на Юнайтед висят за мача с Кристъл Палас

Манчестър Юнайтед съществено оредя преди срещата на " алените дяволи " от 28-ия кръг на Висшата лига против Кристъл Палас в сряда.
 Звезда от
Андер Ерера, Хуан Мата, Джеси Лингард, Маркъс Рашфорд, Неманя Матич, Антони Марсиал, Фил Джоунс, Антонио Валенсия, Матео Дармиан, както и младият нападател Мейсън Грийнууд имат разнообразни травми и проблеми преди мача на стадион " Селхърст Парк " в Лондон на следващия ден вечер.

Ерера, Мата, Лингард и Рашфорд са с контузии след дербито с Ливърпул от предходната неделя. Лингард размени Мата, само че по-късно също се контузи и отстъпи мястото си на Алексис Санчес още през първото полувреме на дуела на стадион " Олд Трафорд ".

Маркъс Рашфорд също получи контузия, само че остана на терена, тъй като " алените дяволи " рано бяха направили трите се смени в дербито с Ливърпул (0:0).

Почти цялостен стартов състав са контузените в Манчестър Юнайтед, само че мениджърът Оле Гунар Солскяер си остава оптимист за идното посещение на " Селхърст Парк ".

" Това е късмет за Ромелу Лукаку и Алексис Санчес да разкрият капацитета си. Репутацията е едно нещо, само че капацитетът е друго. Вярвам във опциите им, тъй като двамата са положителни момчета и се схващат чудесно на терена. Това може да е тяхната опция да показват мощна форма и да ми докарат главоболие при избора на състав, когато всички оздравеят.

Лукаку сътвори двете ни най-чисти положения против Ливърпул. Отношението му и всичко, което направи, беше фантастично. Двамата с Алексис действаха дружно и против Арсенал за ФА Къп. Ето за какво се надявам да оправдаят упованията и в този момент ", сподели Солскяер.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР